Logo MDM Moderne Design Meubels

Nixon stoel - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Stoelen
Prijs: 117,50  incl. verzendingIn uw voordeel
Wij leveren dit product voor een aantrekkelijke ALL-IN-prijs. Zeker als u weet dat de daadwerkelijke prijs lager is (verzending zit in de prijs inbegrepen). U betaalt dus Prijs: 117,50  incl. verzending en alles inbegrepen, daar komen geen kosten meer bovenop*.

(* Uiteraard als u normaal de standaard keuzes volgt, geen speciale extra's kiest, waarvan de prijs er vooraf direct (tussen haakjes) achter staat indien van toepassing).
De Nixon stoel heeft een stevig metalen frame wat zwart is gelakt. Deze stoel heeft de nette en strakke afwerking (het industriële) en de robuuste look inéén, deels te danken aan kleine details die het model, zeker als u hem nader bekijkt, meer leven doen geven. Denk aan dikke stiknaden op het kussen om het model een nog meer opvallend en robuust uiterlijk te geven en lasnaden die niet zijn weggewerkt, maar juist meegelakt.
Onder het frame zitten rubberen beschermdoppen om krassen op de vloer te voorkomen. Rondom de arm van het frame zitten kunstlederen hoesjes die overeenkomen met de bekleding van de zitting.
 
De zitting is dik en comfortabel.Door een knik in de rug geeft de bank een stevige ondersteuning in de onderrug, een goede lumbale ondersteuning met het oog op uw zithouding en -comfort.  Het zitkussen kenmerkt zich door de horizontale strepen. Daarnaast hebben alle kleuruitvoeringen een vintage karakter waardoor de stoel een respectabele leeftijd lijkt uit te ademen.
 
- Materiaal zitting: PU kunstleder
 
- Frame: Gelakt metaal
 
- Armhoesjes: PU kunstleder
 
- Rubberen vloerbeschermers onder stoel
 
- Gewicht 9 kg
 
- 65,5 hoogte arm
onderstel metaal zwart
hoogte 83 cm
zitbreedte 46 cm
breedte 54 cm
diepte 60 cm
zitdiepte 42 cm
framedikte 2,5 cm
zithoogte 46 cm
Stuur vraag / verzoek over dit product

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.

Uitbreiding nieuwe producten

Er worden zeer regelmatig nieuwe producten aan deze (vernieuwde) webshop toegevoegd.

Simple Pop-up Sitestart