Expo Stoel 2 - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Stoelen
Prijs: 369,00  incl. verzending


Expo Stoel 369,- 

GEEN PLATTE/HARDE KUSSENS EN GEEN BARCELONA CHAIR

Onze kussens zijn voldoende dik om er comfortabel op te zitten. Dat de Barcelona Chair sinds 1929 dit bv. niet heeft, maar juist platte (= hardere) kussens heeft, ook vandaag de dag, siert het verschil in de markt. Elk bedrijf kiest zijn aanpak. Wij verkopen niet zulke stoelen, maar juist versies met kussens met een wat dikkere maat, zodat de hoofdfunctie, om er op te zitten, goed dienst wordt gedaan (heel comfortabel is de algemene reactie van onze klanten). Een Barcelona Chair kost duizenden euro's en onze stoel 369 euro. Kies wat u het beste past.

NU VANUIT VOORRAAD LEVERBAAR: WIT EN COGNAC
LEVERBAAR VANAF JUNI: ZWART

ECHT RUNDERLEER: VERSCHIL MET DE 399 VERSIE
Het leer dat wij gebruiken is echt split runderleer, zonder een laag ander kunststof, dus puur runderleer (3 jaar garantie op alles, ook op het leer). Het leder op de stoel is bijzonder strak in model gespannen, wat onze klanten van ons boven dat van andere winkels verkiezen.
Ons split runderleer is van uitstekende kwaliteit. Wilt u het beste van het beste, dan betaalt u ook iets meer en komt u uit op onze 399 versie, waar het best verkrijgbare soort leer is gebruikt. De huid van een rund verandert er niet van, maar net zoals je bij vlees onderscheid hebt in het beste van het beste en de overige goede delen, heb je dat met leer ook. Deze versie met split runderleder behoort tot de overige goede delen, goed runderleer dus.

PERFECT GEGOTEN FRAME

Het frame is uit metaal gegoten, zonder nerf- of lasranden. Het frame is uit metaal gegoten, zonder nerf- of lasranden. De geleidelijke ronding en daar waar de frames elkaar kruisen, dat alles is nauwkeurig met de hand gemaakt in de fabriek. Het heeft een glans van spiegelkwaliteit.

Alle gegevens op een rij:
Expo stoel (meerprijs hocker 249 euro)
Kleur: cognac, wit, zwart, donkerbruin en rood
Echt runderleder
Leder is strak en uitstekend in model gespannen
Frame is van spiegelkwaliteit
Frame is uit één gaaf stuk staal gegoten
Afmeting stoel (cm.): 76 (b), 76 (d), 80 (h)
Afmeting hocker/Ottoman (cm.): 56 (b), 61 (d), 41 (h)

onderstel metaal
zitting split runderleer

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.