Logo MDM Moderne Design Meubels

"Brand One" Stoel - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Stoelen
Prijs: 125,00  incl. verzendingIn uw voordeel
Wij leveren dit product voor een aantrekkelijke ALL-IN-prijs. Zeker als u weet dat de daadwerkelijke prijs lager is (verzending zit in de prijs inbegrepen). U betaalt dus Prijs: 125,00  incl. verzending en alles inbegrepen, daar komen geen kosten meer bovenop*.

(* Uiteraard als u normaal de standaard keuzes volgt, geen speciale extra's kiest, waarvan de prijs er vooraf direct (tussen haakjes) achter staat indien van toepassing).
De "Brand One" Stoel heeft een stevig metaal (rustiek) mat afgewerkt frame. Deze stoel heeft de nette en strakke afwerking (het industriële) en de robuuste look inéén, deels te danken aan kleine details die het model, zeker als u hem nader bekijkt, meer leven doen geven. Denk aan dikke stiknaden op het kussen om het model een nog meer opvallend en robuust uiterlijk te geven en lasnaden die niet zijn weggewerkt, maar juist dik en intact gehouden.
Onder het frame zitten rubberen beschermdoppen om krassen op de vloer te voorkomen. Rondom de arm van het frame zitten kunstlederen hoesjes die overeenkomen met de bekleding van de zitting.
 
De zitting is dik en comfortabel. Door een knik in de zitting onder de knieholtes zit dit model comfortabel. De "Brand One" heeft drie verticale banen waardoor de stoel rustig oogt. Daarnaast hebben alle kleuruitvoeringen een vintage karakter waardoor de stoel een respectabele leeftijd lijkt uit te ademen.
 
- Materiaal zitting: PU kunstleder
 
- Frame: metaal (rustiek) mat afgewerkt
 
- Armhoesjes: PU kunstleder
 
- Rubberen vloerbeschermers onder stoel
 
- Gewicht 9 kg
 
- 65,5 hoogte arm
Stuur vraag / verzoek over dit product

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.

Uitbreiding nieuwe producten

Er worden zeer regelmatig nieuwe producten aan deze (vernieuwde) webshop toegevoegd.

Simple Pop-up Sitestart