Logo MDM Moderne Design Meubels

Bauhaus Klassieker stoel - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Stoelen
Prijs: 95,00  incl. verzendingIn uw voordeel
Wij leveren dit product voor een aantrekkelijke ALL-IN-prijs. Zeker als u weet dat de daadwerkelijke prijs lager is (verzending zit in de prijs inbegrepen). U betaalt dus Prijs: 95,00  incl. verzending en alles inbegrepen, daar komen geen kosten meer bovenop*.

(* Uiteraard als u normaal de standaard keuzes volgt, geen speciale extra's kiest, waarvan de prijs er vooraf direct (tussen haakjes) achter staat indien van toepassing).

Dit is een stoel waar u ongemerkt vast wel ergens op gezeten hebt. In een wachtruimte, op het gemeentehuis, in een vergaderruimte, misschien op uw werk? In allerlei leuke effen en vintage, matte en glanzende kleuren verkrijgbaar. Deze stoel valt in de smaak als top design klassieker en is al jaren een grote hit in Nederland en daarbuiten. Mocht u nog niet bekend zijn met het ontwerp, dan weet u er direct alles van als u dit gelezen heeft (duurt 1 minuut), over het bekende ontwerp, het principe en oorsprong van cantilever: klik hier.

De stoel is betaalbaar, oogt strak en straalt klasse uit, en past zowel aan de eetkamertafel als aan de vergadertafel op kantoor. Omdat deze stoel geen armleuningen heeft, past de stoel onder iedere tafel.

De zitting is gemaakt van hoogwaardig PU kunstleder. PU heeft de eigenschap dat het gemakkelijk schoon te houden is. De stoel is een echte blikvanger door zijn gecapitonneerde zitting, dat is afgewerkt met bijpassende knopen. Door zijn extra dikke zitting, zit de stoel erg goed en comfortabel. Daarom is de stoel te gebruiken als eetkamerstoel of vergaderstoel! Deze stoel is te verkrijgen in enorm veel kleuren en kunnen ook goed met elkaar gecombineerd worden.

Het frame van de Bauhaus stoel is van RVS gepolijst staal. Tevens geeft het frame ook een comfortabele zit, dit komt doordat het frame bestaat uit één geheel met een lichte swing. De stoel is dan ook uitermate geschikt voor wanneer je lang en goed wil zitten. RVS is een erg sterk materiaal wat niet afbladert en erg mooi blijft.

De stoel is vrij makkelijk in elkaar te zetten. Dit zal zo'n vijf minuten tijd in beslag nemen, waarvan het meeste tijd wordt besteed aan het uitpakken van het product.

Stuur vraag / verzoek over dit product

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.

Uitbreiding nieuwe producten

Er worden zeer regelmatig nieuwe producten aan deze (vernieuwde) webshop toegevoegd.

Simple Pop-up Sitestart