Logo MDM Moderne Design Meubels

Kay eetkamerstoel - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Stoelen
Prijs: 95,00  incl. verzendingIn uw voordeel
Wij leveren dit product voor een aantrekkelijke ALL-IN-prijs. Zeker als u weet dat de daadwerkelijke prijs lager is (verzending zit in de prijs inbegrepen). U betaalt dus Prijs: 95,00  incl. verzending en alles inbegrepen, daar komen geen kosten meer bovenop*.

(* Uiteraard als u normaal de standaard keuzes volgt, geen speciale extra's kiest, waarvan de prijs er vooraf direct (tussen haakjes) achter staat indien van toepassing).

Het bekende beeld van een hippe kuipstoel op een unieke manier uitgevoerd. Het unieke zit hem in de details. De sprekende stiksels geven de stoel charme en een plezier om aan te zien.


De Kay is bekleed met PU kunstleder, een onderhoudsarm materiaal en gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. PU kunstleder is slijtvast, de eetkamerstoel zal nog jaren mee gaan. De stiksels hebben een contrasterende kleur ten opzichte van het kunstleder. Hier wordt de aandacht naar toegetrokken en het geeft de kuipstoel karakter.

Het frame van de Kay valt meteen op, de poten zijn met schoren aan elkaar verbonden wat een stoere look geeft. Ook lopen de poten breed uit wat zorgt voor extra stevigheid. Het metalen frame van de Kay is gepoedercoat, dit geeft de eetkamerstoel een mat zwarte finish. Kay beschikt over zwarte kunststof vloerbeschermers, bij een tegelvloer wordt geadviseerd er viltjes onder te bevestigen.

onderstel metaal zwart
zitting PU kunststof bekleding
hoogte 81 cm
breedte 43 cm
diepte 57 cm
zithoogte 45 cm
Stuur vraag / verzoek over dit product

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.

Uitbreiding nieuwe producten

Er worden zeer regelmatig nieuwe producten aan deze (vernieuwde) webshop toegevoegd.

Simple Pop-up Sitestart