Logo MDM Moderne Design Meubels

It´s Blits Stoel - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Stoelen
Prijs: 117,50  incl. verzendingIn uw voordeel
Wij leveren dit product voor een aantrekkelijke ALL-IN-prijs. Zeker als u weet dat de daadwerkelijke prijs lager is (verzending zit in de prijs inbegrepen). U betaalt dus Prijs: 117,50  incl. verzending en alles inbegrepen, daar komen geen kosten meer bovenop*.

(* Uiteraard als u normaal de standaard keuzes volgt, geen speciale extra's kiest, waarvan de prijs er vooraf direct (tussen haakjes) achter staat indien van toepassing).

It´s Blits Stoel. Geen verdere omschrijving nodig!

 

De industriële eetkamerstoel It's Blits kan gecombineerd worden met elk interieur. De uitgesproken textuur / werkjes in de kleur, geeft de stoel karakter. De stoel is bekleed met hoogwaardig PU kunstleder, waarin horizontale stiksels zijn gezet.

De bekleding van de It's Blits is van PU kunstleder, Dit materiaal is veerkrachtig en gemakkelijk schoon te maken. De zitting en de armleuningen zijn bekleed met het zelfde materiaal, dit zorgt voor een mooi geheel en zachte ondersteuning voor de armen. De horizontale stiksels in de zitting van de It's Blits geven de stoel een bijzonder aangezicht.

De It's Blits heeft een robuust frame met een stevige uitstraling. Over het vierkante frame is een mat zwarte poedercoating gespoten. Om de vloer te beschermen heeft de It's Blits kunststof vloerbeschermers. Voor een tegelvloer wordt geadviseerd viltjes onder de vloerbeschermers te plakken

Het monteren en uitpakken van de It's Blits zal ongeveer acht minuten in beslag nemen. Door middel van vier schroeven wordt de zitting aan het frame bevestigd. Dit model is verkrijgbaar in de volgende kleuren, ; bruin, cognac, taupe, vintage blauw en zwart.

hoogte 86 cm
zitbreedte 46 cm
breedte 54 cm
diepte 57 cm
zitdiepte 45 cm
framedikte 2,5 cm
zithoogte 50 cm
Stuur vraag / verzoek over dit product

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.

Uitbreiding nieuwe producten

Er worden zeer regelmatig nieuwe producten aan deze (vernieuwde) webshop toegevoegd.

Simple Pop-up Sitestart