It´s Blits Stoel - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Stoelen
Prijs: 117,50  incl. verzending


It´s Blits Stoel. Geen verdere omschrijving nodig!

 

De industriële eetkamerstoel It's Blits kan gecombineerd worden met elk interieur. De uitgesproken textuur / werkjes in de kleur, geeft de stoel karakter. De stoel is bekleed met hoogwaardig PU kunstleder, waarin horizontale stiksels zijn gezet.

De bekleding van de It's Blits is van PU kunstleder, Dit materiaal is veerkrachtig en gemakkelijk schoon te maken. De zitting en de armleuningen zijn bekleed met het zelfde materiaal, dit zorgt voor een mooi geheel en zachte ondersteuning voor de armen. De horizontale stiksels in de zitting van de It's Blits geven de stoel een bijzonder aangezicht.

De It's Blits heeft een robuust frame met een stevige uitstraling. Over het vierkante frame is een mat zwarte poedercoating gespoten. Om de vloer te beschermen heeft de It's Blits kunststof vloerbeschermers. Voor een tegelvloer wordt geadviseerd viltjes onder de vloerbeschermers te plakken

Het monteren en uitpakken van de It's Blits zal ongeveer acht minuten in beslag nemen. Door middel van vier schroeven wordt de zitting aan het frame bevestigd. Dit model is verkrijgbaar in de volgende kleuren, ; bruin, cognac, taupe, vintage blauw en zwart.

hoogte 86 cm
zitbreedte 46 cm
breedte 54 cm
diepte 57 cm
zitdiepte 45 cm
framedikte 2,5 cm
zithoogte 50 cm

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.