Expo Stoel

Rubriek: Stoelen
Prijs: 399,00

TOPKWALITEIT IN MATERIAAL EN DESIGN
Voor een topkwaliteit stoel uitgevoerd in de welbekende moderne vormgeving hoeft u geen duizenden euro`s uit te geven. Wij bieden dit product voor minstens dezelfde kwaliteit aan voor 399 euro. Dit is in vergelijking met de originele prijs een spotprijs.

Kwaliteits- en prijsklasse: 700-800

PRIJS: 399 EURO

HOOGWAARDIGE KWALITEIT LEER
Het leer dat wij gebruiken is echte topkwaliteit runderleer, behorende tot de beste onder de leersoorten. Het leder op de stoel is bijzonder strak in model gespannen, wat onze klanten van ons boven dat van andere winkels verkiezen.

PERFECT GEGOTEN FRAME
Het frame is uit metaal gegoten, zonder nerf- of lasranden. De geleidelijke ronding en het kruis waar de frames samenkomen zijn nauwkeurig met de hand gemaakt in de fabriek. Daarna is het in een chroombad gelegd. Deze verchroming zorgt voor de glans van spiegelkwaliteit.

BETER ZITCOMFORT DAN EEN STOEL VAN DUIZENDEN EURO'S ELDERS
Door jarenlange afstemming met de fabrieken en de reacties uit de praktijk van onze klanten, weten wij wat de beste kwaliteitseigenschappen zijn. Zo zijn onze kussens door de jaren heen iets dikker geworden en heeft het wat meer body gekregen. Dit zorgt voor een beter zitcomfort dan de plattere kussens van beroemde hedendaagse reproducties v.d. Barcelona Chair uit 1929, die duizenden euro's kosten. Daarbij doen we niets af aan het elegante en iets slanke design van de Expo stoel. De algemene reactie van onze klanten is dat het zeer comfortabel zit.
Alle gegevens op een rij:

Expo stoel (meerprijs hocker 249 euro)
Kleur: cognac, wit, zwart, donkerbruin en rood
Hoogwaardig runderleder
Leder is strak en uitstekend in model gespannen
Verchroomd frame is van spiegelkwaliteit
Frame is uit één gaaf stuk staal gegoten
Afmeting stoel (cm.): 76 (b), 76 (d), 80 (h)
Afmeting hocker/Ottoman (cm.): 56 (b), 61 (d), 41 (h)

onderstel metaal