Logo MDM Moderne Design Meubels

Luxor KARE merk® vloerlamp - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Lampen
Prijs: 88,00  incl. verzendingIn uw voordeel
Wij leveren dit product voor een aantrekkelijke ALL-IN-prijs. Zeker als u weet dat de daadwerkelijke prijs lager is (verzending zit in de prijs inbegrepen). U betaalt dus Prijs: 88,00  incl. verzending en alles inbegrepen, daar komen geen kosten meer bovenop*.

(* Uiteraard als u normaal de standaard keuzes volgt, geen speciale extra's kiest, waarvan de prijs er vooraf direct (tussen haakjes) achter staat indien van toepassing).

De "Luxor" art deco vloerlamp van het KARE merk® is een stijlvolle en strakke design lamp. Het zacht verspreide licht brengt een prettige sfeer in de ruimte. De naam heeft te maken met het thema "Parijs". In Parijs staat een gelijkvormig bouwwerk / monument, de "Luxor Obelisk".
De ontwerpers van het merklabel KARE hebben meerdere lampen uitgebracht binnen het thema Parijs en naar deze hoofdstad vernoemd.
De kap is van geplooid zacht kunststof latex doek dat om een metalen frame is gespannen. De voet is van verchroomd metaal. Onder de voet is een dunne laag rubber bevestigd ter voorkoming van krassen op de ondergrond.

onderstel metaal
kap latex
hoogte 115 cm
diepte 15 cm
Stuur vraag / verzoek over dit product

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.

Uitbreiding nieuwe producten

Er worden zeer regelmatig nieuwe producten aan deze (vernieuwde) webshop toegevoegd.

Simple Pop-up Sitestart