Logo MDM Moderne Design Meubels

 

Een webshop van puurheid.
Opgezet met het doel puurheid aan te moedigen en te inspireren.
Met liefde voor design, inkleuring en toepassing. Onze favoriete lifestyle!

 

Meer info:

Onze definitie van "puurheid"

Op Etsy vind je ons op:
https://onthepuresite.etsy.com

MDM Zadelkruk Mustang - Pro onder onze pro's - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Zadelkrukken
Prijs: 84,00  incl. verzending7 jaar garantie

 


Voor interessante staffelkortingen informeer naar de mogelijkheden en wij passen de prijs aan conform het aantal zadelkrukken.
Deze krukken worden veelal professioneel toegepast als bedrijfskrukken.
Gezonde zithouding ontlast rug, heupen en knieën.
Deze design zadelkruk van het krukkenmerk MDM, type Mustang is de Pro onder onze pro's.

Niet goed binnen 14 dagen? U ontvangt uw geld terug. Ontlastend voor kruk en gebruiker, met dan ook een extra hoge garantie (7 jaar).

U heeft conform uw wettelijke recht bij Koop op Afstand, de mogelijkheid om binnen 14 dagen te retourneren indien het product niet naar wens is. Het gehele bedrag dat u betaald heeft, wordt teruggestort op uw bankrekening.

Waarom 7 jaar garantie?
Deze design zadelkruk van het krukkenmerk MDM, type Mustang is de Pro onder onze pro's. De langdurige garantie komt voort uit de betrouwbaarheid van dit product.

Welke gebreken vallen onder de 7 jaar garantie?
Bijv.:
- kapotte onderdelen
- gesneuvelde wieltjes
- gesneuvelde zitting en / of bekleding / stiksels
- doorgeknakte zittingbodems
- gesneuvelde onderstellen
- breuken in zitting of onderstel

Bovenstaande staat duidelijk los van de gewone gebruiksschade, omdat bovenstaande tijdens gebruik niet voor mag komen (los van kleine schaafjes etcetera).

Indien u één van deze klachten heeft wordt de zadelkruk binnen de garantietijd kosteloos omgeruild.


Een gezonde zithouding ontlast rug, heupen en knieën.


Wie wil er niet een aankoop doen waar men nog jaren wat aan heeft en waarop de garantie 7 jaar is, een bepaald geen 'wegwerpartikel'. Kwaliteit duurt soms wat jaren, maar na de trend van zwart en wit, is er dan een mooie cognac versie te koop bij ons, een kleur die niet mag missen, omdat deze kleur bij menigeen bekend is. Ook heeft u bij onze zadelkruk werkelijk een degelijk product onder uw lichaam en of u nu tandarts bent, fysiotherapeut, masseur, receptiemedewerker, iemand die het beste voor heeft met het eigen lichaam of een kok die rond zijn kookeiland "rolt", met deze zadelkruk zit u in elk geval goed!

De kruk is van een gespecialiseerd ergonomisch model in een hedendaags cognac jasje. Goed voor uw gezondheid, ten eerste om uw spieren succesvol te ontlasten, met name gezond en pijnverminderend / ontlastend voor onderrug, heupen, bekken, bovenbenen en knieën. De kruk is het algemene advies van therapeuten en wat ons betreft (ook klanten gebruiken dit krukmodel met succes) de Pro onder onze pro's. Het cognac kwaliteits-PU-leer geeft de kruk de uitstraling die bij professionaliteit en kwaliteit hoort.ERGONOMISCHE KRUK

Gericht op de juiste zithouding, met name tijdens werk, zoals in situaties dat langdurig aan een (verhoogde) werktafel wordt gewerkt.
VOOR LANGDURIG ZITTEN, het algemene advies van therapeuten
Een zadelkruk zorgt voor een natuurlijke en gezonde werkhouding. Doordat u verplicht bent om rechtop te zitten en door de vorm van het zadel ontlast het de onderrug en de heupen. Door de zadelvorm komt de werkvelkolom in een houding die minder tot vermoeidheid leidt. Tevens ontstaat zo slechts een beperkte kromming in de heupen voor een goede lichaamshouding en wordt afknelling van de benen effectief voorkomen. Vooral na een langdurige zit zult u zien dat u gemakkelijker kunt opstaan en (voor mensen met rug- of heuppijn) minder pijn hebt zodra u gaat lopen.

DE ZADELKRUK IS GOED VOOR:
Voor een goede en comfortabele zithouding is het uitstekend, zeker bij lichamelijke gebreken, zoals artrose, rugklachten, heupklachten, vermoeide rug of bekken, beschadigingen in de wervelschijven, hernia's.

VOOR WELKE OMGEVINGEN:
Zoals we ook in onze verkoop terugzien worden zadelkrukken veelal gebruikt door kapsters, schoonheidsspecialisten, masseurs, therapeuten etc., omdat zij meer bewust zijn van een juiste (zit)houding. Voor wie bijvoorbeeld aan een (verhoogde) werktafel werkt, zoals medewerkers aan de receptie, werkhallen voor productie en niet te vergeten: voor een aangename zithouding in uw eigen woonkamer.

MOBILITEIT
U werkt op een vrije en beweegbare manier vanaf deze zadelkruk en u olt gemakkelijk van de ene naar de andere plek. Het gaat zowel om de handige rolwieltjes onder de kruk als wel om het gemakkelijk gaan zitten en opstaan dankzij de eerder beschreven zithouding (dit verloopt soepel en zorgt bij patiënten voor vermindering van pijn tijdens zitten en opstaan).


VOORDEELPUNTEN:

De MDM Mustang zadelkrukken:
- maken het mogelijk nog dichter bij de werkplek, patiënt of klant (voor kappers handig) te komen dan met een stoel
- geven u automatisch een gezonde lichaamshouding
- voorkomen rug- en bekkenklachten en reduceren pijn
- zijn af te stemmen op alle zithoogten (alle leeftijden),
- zijn voor alle tafels te schuiven (verstelbare hoogten),
- zijn makkelijk en snel hanteerbaar, 360 graden draaibaar.
- diameter zadel: 33 bij 34 cm
- de afgeronde vorm maakt de zadel tot een comfortabel plateau om op te zitten en ontlast de onderrug en de heupen


In hoogte verstelbaar van 46 tot 62 cm of, optie 2, van 60 tot 74 cm.

 
 
 
wieltjes
Standaard
Degelijke wielen van een type hard PU kunststof dat goed rijdt op alle soorten vloeren (getest op alle vloertypen).

Lux
Extra degelijke wielen van een zachter type kunststof dat uitstekend en extra soepel rijdt op alle soorten vloeren, tevens geruislozer, wat in stille (behandel)ruimten / op harde vloeren gunstig kan zijn.
Door het chromen kapje ogen deze wielen extra klasse.
zithoogte
46 - 62 cm
Zithulp Te gebruiken als zithulp / als u aan een bureau / tafel werkt. Uw zithouding is vergelijkbaar met een eetkamerstoel (46 cm = eetkamerstoel), verstelbaar tot 62 cm. (iets hoger dan een hoge bureaustoel).

60 - 74 cm
Half - stahulp Half staand zitten (bijv. kappers), voor soepel opstaan / zitten, ontlastende zithouding bij rug- / spierkwalen / langdurig zitten, zithoogte als een hoge bureaustoel (60 cm), verstelbaar tot ca. barkrukhoogte (72 cm): voeten maken vloercontact als u langer bent dan (pakweg / gemiddeld) 150 cm.
Stuur vraag / verzoek over dit product

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.

Uitbreiding nieuwe producten

Er worden zeer regelmatig nieuwe producten aan deze (vernieuwde) webshop toegevoegd.

Simple Pop-up Sitestart