Logo MDM Moderne Design Meubels

"Ola Box" tuinstoel, IJZERSTERK - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Tuinstoelen
Prijs: 95,00  incl. verzendingIn uw voordeel
Wij leveren dit product voor een aantrekkelijke ALL-IN-prijs. Zeker als u weet dat de daadwerkelijke prijs lager is (verzending zit in de prijs inbegrepen). U betaalt dus Prijs: 95,00  incl. verzending en alles inbegrepen, daar komen geen kosten meer bovenop*.

(* Uiteraard als u normaal de standaard keuzes volgt, geen speciale extra's kiest, waarvan de prijs er vooraf direct (tussen haakjes) achter staat indien van toepassing).

U bespaart doordat u minder geld hoeft uit te geven aan vervanging! Ijzersterke stoelen.

Tuinstoelen die over vele jaren nog in goede conditie zijn. In dit herkenbare design bieden wij u de Ola Box stoel aan. Behalve tuinstoel ook binnen te gebruiken.
Deze stoel is een combinatie van pure degelijkheid en herkenbaar design. Omdat de stoel uit één stuk is gegoten, is de stabiliteit uitstekend. Het blokkerige uiterlijk heeft het altijd zeer goed gedaan echter is er nu meer ronding aan hetzelfde model gegeven. Hierdoor is de Ola Box onstaan die leverbaar is in verschillende frisse kleuren.
Dit model heeft armleuningen met een hoogte van 66 centimeter waardoor deze onder elke tafel geschoven kan worden. De armleuning loopt naar boven toe af in breedte. De zitting loopt iets rond en de rug loopt licht naar achteren voor een goed zitcomfort. 

De Ola Box stoel is gefabriceerd uit hard kunststof (PP = polypropuleen). De modellen van PP staan werkelijk als een huis, onwrikbaar en paalvast. Ook dit model is in maar liefst tien kleuren leverbaar waardoor u altijd een gepaste kleur vindt. De stoel wordt in West-Europa geproduceerd.

De poten van dit model zijn eveneens van PP en zijn uit één stuk verbonden met de zitting. Het model heeft een draagkracht van 200+ kg. Het gewicht van de stoel is 5,5 kg.

 

 

onderstel kunststof
hoogte 82 cm
breedte 56 cm
diepte 52 cm
zitdiepte 42 cm
zithoogte 45 cm
Stuur vraag / verzoek over dit product

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.

Uitbreiding nieuwe producten

Er worden zeer regelmatig nieuwe producten aan deze (vernieuwde) webshop toegevoegd.

Simple Pop-up Sitestart