Logo MDM Moderne Design Meubels

Xavier Tuinstoel - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

KOOPJE Rubriek: Koopjes
Prijs: 38,00  incl. verzendingIn uw voordeel
Een koopje voor deze kwaliteit en productvoorwaarden! Zeker als u weet dat de daadwerkelijke prijs lager is (verzending zit in de prijs inbegrepen). U betaalt dus Prijs: 38,00  incl. verzending en alles inbegrepen, daar komen geen kosten meer bovenop*.

(* Uiteraard als u normaal de standaard keuzes volgt, geen speciale extra's kiest, waarvan de prijs er vooraf direct (tussen haakjes) achter staat indien van toepassing).

Deze tuinstoel is op menig terras in Nederland te vinden, maar tegenwoordig moeilijk meer aan te komen, ondanks zijn hippe aanzien. Wij hebben nog een voorraad beschikbaar.

Beschikbare kleuren:
- limegroen: 5 stuks
- oranje: 30 stuks
- wit: 1 stuks
- zwart: 10 stuksDe Xavier tuinstoel is gefabriceerd uit hard kunststof (PP = polypropuleen). De zitting is in de ideale zithouding gegoten waardoor de stoel uitstekend comfort biedt. Onder de armen is de zitting niet meegegoten zodat ook mensen met een bredere bouw comfortabel kunnen zitten. Het kunststof is in verschillende kleuren leverbaar en daardoor voor ieder wat wils. De Xavier tuinstoel wordt in West-Europa vervaardigd.

De stoelpoten zijn van licht aluminium en zijn reeds geassembleerd bij levering. Het model is uitvoerig getest en kan zonder moeite tot 125 kg dragen. Omdat de stoel weinig weegt en eveneens stapelbaar is, hebt u het terras binnen no-time op- of afgebouwd.

 

 

Stuur vraag / verzoek over dit product

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.

Uitbreiding nieuwe producten

Er worden zeer regelmatig nieuwe producten aan deze (vernieuwde) webshop toegevoegd.

Simple Pop-up Sitestart