Puur natuurlijke handgemaakte Anatolia schoenen - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Voetmode
Prijs: 82,00  incl. verzending


Maak kennis met onze prachtige Pure schoenen, die met uiterste precisie zijn gemaakt van leer van topkwaliteit. Deze schoenen stralen pure natuurlijke energie uit en zijn gemaakt om de ontberingen van dagelijks gebruik te weerstaan. Ze zijn gemaakt van een combinatie van koe- en buffelleer en zijn van superieure kwaliteit.

In tegenstelling tot schoenen met rubberen of plastic zolen, zijn onze schoenen een klasse apart. De kenmerkende leren zool draagt niet alleen bij aan hun duurzaamheid, maar verhoogt ook je comfortniveau. Elke stap die je zet in deze schoenen zal je herinneren aan het uitzonderlijke vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn.


Het is belangrijk om op te merken dat het leer dat in deze schoenen wordt gebruikt natuurlijk onbewerkt leer is, waardoor er kleine kleurverschillen kunnen zijn, tot 10%. Dit draagt alleen maar bij aan hun uniekheid en karakter, waardoor elk paar echt uniek is.

Runderhuid aan de buitenkant, suède aan de binnenkant, buffelleer (voor extra stevigheid) gebruikt voor de zool. Gestikt met hennepdraad. Het unieke aan deze schoenen is dat er niets anders wordt gebruikt dan deze puur natuurlijke en onbewerkte, dus eerlijke materialen. Er worden geen kleurstoffen of chemicaliën gebruikt.


We beweren met trots dat deze schoenen de zachtste en meest comfortabele leren loafer-slip ons zijn die je ooit zult hebben.
Deze schoenen zijn niet een paar dat je na een paar keer dragen vergeet. Ze zijn het resultaat van 700 jaar Anatolische traditie.


De natuurlijke flexibiliteit van het leer betekent dat ze zich binnen een paar uur na het dragen naar de unieke vorm van je voet vormen en ongeëvenaard comfort bieden.


Ademend vermogen is een belangrijk kenmerk van onze schoenen. Door alleen natuurlijke materialen te gebruiken, hebben we het gebruik van plastic geëlimineerd, waardoor je voeten kunnen ademen en veelvoorkomende problemen zoals atleetvoet (voetschimmel) en eelt worden voorkomen. Ervaar de zaligheid van het dragen van schoenen die prioriteit geven aan je comfort en algehele gezondheid van je voeten.

Onze schoenen zijn ontworpen om comfortabel met blote voeten gedragen te worden en geven een licht en natuurlijk gevoel waardoor je vergeet dat je schoenen draagt. Dankzij het minimalistische ontwerp en de flexibele structuur voelt elke stap die je zet moeiteloos en ongehinderd aan, zodat je je met gemak kunt bewegen.

De schoenen voorkomen dat vuil en viezigheid van de straat naar je kostbare huis meegenomen worden.

Bovendien zijn onze schoenen door gebruikers geprezen als een uitzonderlijke keuze voor activiteiten zoals yoga, meditatie en soortgelijke praktijken. De natuurlijke constructie bevordert de overdracht van positieve energie, waardoor je algehele ervaring wordt verbeterd en je volledig kunt opgaan in het moment.

Tijdloos ontworpen met een harmonieuze mix van eenvoud en warmte.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan onze handgemaakte schoenen.


Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.