Zadelhoes badstof - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Kleding en textiel
Prijs: 10,96  incl. verzending


Hygiënische, prettige zachte en uniek gekleurde hoes voor krukjes, poefjes en zadels.

Ik heb producten en materialen voor fitness en fysio gebruikt om deze eenvoudige, praktische en unieke hoezen voor krukjes, poefjes en zadels samen te stellen. Ik heb ook een aantal unieke kleuren gebruikt. Alle productiematerialen en producten zijn ongebruikt, dus het product zoals je het ontvangt is van frisse en nieuw gemaakte kwaliteit. Dit is voor alles dat een rond oppervlak heeft en een fijne zachte bedekking van katoen nodig heeft!
Inclusief elastische band, waardoor de maat verstelbaar is naar de gewenste diameter.
Je wast ze normaal gesproken in de wasmachine, en het is geen probleem om er een paar achter de hand te houden om af en toe te vervangen. Zo ben je verzekerd van een frisse en mooie hoes voor je kruk/poef/zadelzitting van de kruk (een voordeel ten opzichte van het moeten schoonmaken van de zitting. Op deze manier hoeft u dat nooit te doen).
Ze geven een heel originele look, en staan prachtig in uw favoriete of unieke kleuren, zoals bordeaux rood of terra! Wees creatief! Pas uw unieke smaak toe!

35 cm (13 inch) tot 45 cm (17 inch), en alleen in blauw bieden we ook een grotere optie: 35 cm (13 inch) tot 55 cm (21 inch) extra elastisch.

Het is niet synthetisch, dus het is niet zweterig op warme dagen. Wel wordt er een gedeelte elastan/lycra gebruikt voor het stretch-effect. Matter Does Matter verandert synthetische zittingen en krukjes in met katoen beklede zittingen, een zachtheid en een creatievere zitting in je eigen unieke kleur.

zitting badstof

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.