Nixon-XXL bank - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Rubriek: Banken
Prijs: 375,00  incl. verzending


Handzame eigentijdse bank, exact in de stijl met zwarte frames van tegenwoordig. Daarom past deze bank goed bij de hedendaags verkrijgbare overige fauteuils en stoelen (ook wij bieden u graag bijbehorende stoelen en fauteuils aan, zoals de stoelversie van deze bank: Nixon stoel.

De Nixon-XXL bank heeft een stevig metalen frame wat zwart is gelakt. Deze bank heeft de nette en strakke afwerking (het industriële) en de robuuste look inéén, deels te danken aan kleine details die het model, zeker als u hem nader bekijkt, meer leven doen geven. Denk aan dikke stiknaden op het kussen om het model een nog meer opvallend en robuust uiterlijk te geven en lasnaden die niet zijn weggewerkt, maar juist meegelakt.
Onder het frame zitten rubberen beschermdoppen om krassen op de vloer te voorkomen. Rondom de arm van het frame zitten kunstlederen hoesjes die overeenkomen met de bekleding van de zitting.


De zitting is dik en comfortabel. Het zitkussen kenmerkt zich door de horizontale strepen. Daarnaast hebben alle kleuruitvoeringen een vintage karakter waardoor de bank een respectabele leeftijd lijkt uit te ademen.

- Materiaal zitting: PU kunstleder

- Frame: Gelakt metaal

- Armhoesjes: PU kunstleder

- Rubberen vloerbeschermers onder stoel

onderstel metaal zwart
zitting PU kunststof bekleding
hoogte 83 cm
zitbreedte 46 cm
breedte 160 cm
diepte 60 cm
zithoogte 46 cm

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.