Logo MDM Moderne Design Meubels

Expo hocker - inclusief verzendkosten


Prijs INCLUSIEF verzending! GEEN meerkosten in de winkelwagen!

Prijs: 249,00  incl. verzendingIn uw voordeel
Wij leveren dit product voor een aantrekkelijke ALL-IN-prijs. Zeker als u weet dat de daadwerkelijke prijs lager is (verzending zit in de prijs inbegrepen). U betaalt dus Prijs: 249,00  incl. verzending en alles inbegrepen, daar komen geen kosten meer bovenop*.

(* Uiteraard als u normaal de standaard keuzes volgt, geen speciale extra's kiest, waarvan de prijs er vooraf direct (tussen haakjes) achter staat indien van toepassing).

Van voetenbank tot tafeltje, van zitbankje tot game-poefje voor de kinderen voor de tv. En u heeft zelf ook vast wel toepassingen waarvoor dit handzame meubelstukje handig uitkomt: De Expo Hocker bekend van de Expo stoel. Als u dit meubel in huis haalt zie je vaak dat elke huisgenoot er haast automatisch wel raad mee weet. Het staat bekend als voetenbank (Ottoman) van de Barcelona Chair of Expo stoel en als (praktisch) gewin voor het interieur. Met kwaliteiten als sterk, duurzaam, makkelijk schoon te maken en nog comfortabel ook, merkt u dat u waar voor uw geld krijgt. Deze hocker is van echt runderleder en heeft een RVS gepolijst frame.

hoogte 44 cm
breedte 58 cm
diepte 54 cm
bijzonderheden 'overal' toepasbaar
Stuur vraag / verzoek over dit product

Productbeoordelingen

Ingelogd als bestaande klant van MDM bent u welkom om een beoordeling achter te laten voor andere kopers.

Uitbreiding nieuwe producten

Er worden zeer regelmatig nieuwe producten aan deze (vernieuwde) webshop toegevoegd.

Simple Pop-up Sitestart